Chokladmassage, vin, sång & romantik

Vad sägs om en upplevelse med choklad, vin mat, sång och romantik?

“Lundsbrunns Kurort” anordnar Temahelger där detta ingår.

Exempel: Spahelg med chokladen som tema
27-29 mars & 24-26 april

Njut av en spa-helg med chokladen som tema. Ett tema bestående av njutning och hälsa genom chokladens unika egenskaper. Såväl spa som restaurangen presenterar ett unikt chokladtema denna helg.

Detta ingår i priset:

* Välkomstkaffe
* Härlig aftonbuffé alt. tvårätters middag (kökets val) med inspiration av choklad
* Trubadurunderhållning i baren
* Övernattning i dubbelrum på skogsnära hotell Rosendal
* Frukostbuffé med hembakat från Kurorten bageri
* Lunchbuffé med stort sill och salladsbord
* Entré till spa med tillgång till 33-gradig bassäng med undervattens-massage, ång- och torrbastu, relax och gym, en skön kimono att ta med hem, frukt, juice, kaffe och te
* Chokladmassage
* Chokladprovning
* Gruppaktivitet enligt dagens program

Låter väl härligt? Har du inte råd själv så önska dig det i present!


Foto: Lundsbrunns Kurort

Läs mer här om upplevelsen


Nya Fröken Sverige är tillbaka - 2009!

Under det senaste året har Fröken Sverige varit ett vilande projekt. Under tiden har ett intensifierat tryck från olika kanaler och intressenter visat på att Fröken Sverige saknas och nu i en tid då mycket har sett mörkt ut är det än viktigare att lysa upp med hopp, engagemang och allt annat positivt som Fröken Sverige representerar. Portarna står nu öppna och sökandet efter Fröken Sverige 2009 har tagit sin början.

"För dem som vill delta är rekryteringen av Nya Fröken Sverige ett äventyr som bevisar att man kan vinna världen med rätt inställning.
Nya Fröken Sverige ger gränslösa möjligheter för talangfulla unga kvinnor att förverkliga sina drömmar. Ett år av viktiga och inspirerande arbetsuppgifter väntar. Alla andra kan glädjas åt framgångssagan och delta i festen runt omkring".

Bilden: Lina Hahne, Fröken Sverige 2007


Som en ung, vacker kvinna och blivande läkare har  Lina Hahne höga ambitioner och stora drömmar. Som person är hon omtänksam och engagerad i människorna runt omkring henne. Hon står stadigt med båda fötterna på jorden och med en stark tro på sig själv visar hon andra unga kvinnor vikten av självkänsla och att våga drömma.


Bilden: Lina Hahne, Fröken Sverige 2007

Barn har alltid legat Lina varmt om hjärtat och hon hoppas på en framtida karriär som barnläkare. Som världsförälder stöder hon Unicefs arbete för barnens rättigheter och är engagerad i den lokala Unicefgruppen.



Läs mer om Fröken Sverige


RSS 2.0